Έχει η σοκολάτα σας μια γκρι επίστρωση; Μην την πετάξετε!

Σε όλους μας έχει συμβεί να ανοίξουμε μία συσκευασία σοκολάτας και να δούμε στην επιφάνειά της μια ελαφριά γκρι – άσπρη επίστρωση... Αυτό οφείλεται γιατί είτε την αφήσαμε σε σημείο με υψηλές θερμοκρασίες, είτε η σοκολάτα ζεστάθηκε κι έλιωσε το βούτυρο κακάο που περιέχει. Κατόπιν η σοκολάτα ξανακρύωσε και το βούτυρο σταθεροποιήθηκε στην επιφάνεια. Μην ανησυχείτε όμως, γιατί αυτή η χρωματική αλλαγή δεν έχει επηρεάσει ούτε τη σύσταση ούτε τη γεύση της. Μπορείτε άφοβα να την καταναλώσετε και να την απολαύσετε.

Via

 sitestories.eu




Share/Bookmark
..
  • .. Comment using Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :